tirsdag 4. november 2014

Weekend på Farris Spa

Denne helgen har vi besøkt Farris Bad i Larvik!
Kort oppsummert: Vi kom som vi var, - og dro som oss selv...
 
Et opphold her kan anbefales på det ytterst varmeste, og fungerer som balsam både på kroppen og på sjelen! Ta fri fra jobb, og unn deg selv en re-start!
 
 
Ved ankomst stod sjokolade fra Heimdal og Cava i vinkjøler klar til oss på rommet. I tillegg lå det en spa-pakke klar på sengen; en for han og  en for henne. 
 
 
 

 
 
Min bedre halvdel hadde bestilt rygg- og nakkemassasje til oss, - og det var noe vi begge sårt trengte etter to hektiske måneder på jobb etter sommerferien! Det var en herlig, avslappet og rolig atmosfære i rommet, dempet belysing og beroligende bakgrunnsmusikk som virkelig fikk en til å slappe av. Jeg følte meg 10 kilo lettere både til kropps og til sinns da jeg gikk ut derfra, og følte skuldrene falt ned mot jorden igjen. Spa-massøsen var utrolig dyktig, og angrep alle de riktige punktene, samtidig som hun traff rett på alle utsagn om sammenhengen mellom følelser og spenninger i kroppen.
 
Helgens antrekk: Badekåpe og slippers = Høy komfortfaktor!
 
Etter 5 timer i spa-avdelingen var vi mildt sagt avslappede (og halvveis i zombie-modus!)
 
På kvelden var det duket for 3 retters middag i hotellets restaurant: Prosecco som aperitif, gulrot og ingefærsuppe til forrett, oksekjake med potetkrem til hovedrett og hasselnøttparfait med gjæris til dessert!
 
 
Vi var så heldige å få rom i den delen av bygningen som svever ut over vannet! Å sovne og våkne til lyden av bølger som slo mot stranden under oss hadde en helt egen beroligende effekt (sånn på toppen av det hele!)...
 
 
 

#spa #farrisbad #farrisspa #hotell #Larvik #kjærestetur #valentinesdaytips #gavetips #bad #høst #helg #weekend #weekendtur #cava #bobler #skjønnhet #velvære #luksus #blogg #hverdag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar