onsdag 19. november 2014

Gi en julegave til noen som virkelig trenger det

Så er det snart jul igjen, og de aller fleste av oss har allerede begynt å tenke på julegaver. Kanskje har du selv skrevet en lang liste med ønsker til deg selv. Den nyeste mobilen, eller en ny rettetang, - fordi den du allerede har er "fjorårets"... Kanskje har du stresset i flere uker allerede, med å finne det beste og dyreste til de som allerede "har alt".
 
Og med "har alt" mener jeg ikke alt av leker, spill, mobiler eller andre materialistiske duppeditter som man absolutt må ha, men "har alt"; som mat, klær, et hjem og en familie. Ting som ikke er materialistiske, men livsnødvendige. Ting vi tar for gitt. Og siden vi allerede har alt dette, - ønsker i oss heller alt annet. Ny mobil. Ny rettetang.
 
Det er ikke alle som er så heldige å "ha alt". Det finnes barn som ikke ønsker seg alt i leketøyskatalogen, men som heller ønsker seg en trygg hverdag. 
 
Så noen ord på veien inn i adventstiden: Stress ned, og tenk deg om i julestria. Gi heller julegaven til et lite barn du aldri har møtt. Et lite barn som kanskje ikke har fått en eneste julegave i hele sitt liv. Et lite barn som trenger DIN hjelp. Et lite barn som er uendelig takknemlig for bare en eneste gave. DIN gave.
 
Gjør en forskjell for dette barnet denne julen.
Gi en julegave til noen som virkelig trenger det.
 
 
 

Strømmestiftelsen (som står bak masterprosjektet vårt; Det nye Miles2SMiles senteret i Uganda), kjører hver jul en kampanje der man kan kjøpe de litt mer viktige julegavene. En høne til en fattig familie, eller trygghet til et lite barn.

Kjøp gaven her: https://strommestiftelsen.no/gi-trygghet

Del gjerne dette innlegget, - og bidra til å spre budskapet :)


Sjekk ut Strømmestiftelsens hjemmeside her: https://strommestiftelsen.no/

Sjekk ut prosjektbloggen for masterprosjektet her: http://project1uganda.blogspot.no/

#julegave #jul #julegavetips #bistand #aidarchitecture #strømmestiftelsen #miles2smiles #Uganda #hverdag #blogg #side2 #samfunn #foto #advent #gave

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar