torsdag 4. desember 2014

En litt annerledes Kjæreste-julekalender

Årets adventskalender!
I år bestemte vi oss for å ikke lage en "nipse"-kalender (med småting og nips som blir kjøpt kun for å fylle opp en adventskalender, men som aldri blir brukt senere). I stedet ble det en "hygge-kalender"!
 
Kalenderen inneholder 24 hyggelige tips til ting man kan gjøre sammen i adventstiden, en for hver dag. Det er alt fra billetter til julekonsert til filmkveld med julefilmer, pepperkakehus-mekking og juletre-jakt!  

 
 
 
Og hele kalenderen er laget med minimal innsats, penge-investeringer og konsumering!

 
 
 

 
Her kommer et knippe eksempler fra årets hygge-kalender:
  


#jul #inspirasjon #juletips #julepynt #DIY #interiør #hverdag #blogg #side2 #vinter #advent #julekalender #adventskalender #motivasjon #hjem #hjemmelaget #gjørdetselv

2 kommentarer:

  1. For en GOD ide! :) Tror kanskje vi må stjele den ideen. Hehe. Vi bestemte oss for å droppe kalender av samme grunn som du skriver. Det blir bare masse nips og "påfyll" - eller så bruker man hele desember budsjettet på å kjøpe ordentlige ting - og det vil vi jo ikke.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig å inspirere andre!:))) Takk for tilbakemelding! Det blir fort mye "unødvendigheter" i en pakkekalender, - og nå som vi ikke er barn lenger så er det hyggen som teller:)) Ønsker deg en fin adventstid:)

      Slett