onsdag 26. november 2014

Gatas kuleste Postkasse

Da vi flyttet inn i nytt hus var postkassen vår en skam for hele nabolaget. En gammel, bulket blåmalt postkasse med påmalte navn på tre eiere tilbake i tid, og et lokk som ikke lenger ønsket å leve. Men som vi alle vet så er det andre og viktigere ting å tenke på med nytt hus eller leilighet, og postkassen blir ofte glemt. Slik var det i dette tilfellet også. "Det tar vi senere"...

Men så en dag fikk til og med postbudet nok, - og vi fant en lapp i postkassen der postbudet hadde ytret sin mening om at vi kanskje burde vurdere å bytte ut postkassen... Det var det som skulle til! Her skulle det sannelig byttes ut! En Lada skulle bli en Rolls Royce (eller noe i den duren)! Jakten på "postkasse-gliset" med "det lille ekstra" startet, - og alle andre oppussingsplaner ble satt på vent!

En hvit glossy postkasse + svart Dymotape = 

Ekstra gøy var det når naboene kommenterte at postkassen vår nå fikk de til å trekke på smilebåndet hver gang de hentet posten. Det er det hyggeligste noen noensinne har sagt om postkassen min (og det eneste...!) :)

#DIY #postkasse #hjem #hus #interiør #inspirasjon #hverdag #blogg #side2 #villahov #design #grafisk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar