søndag 9. november 2014

Julegavetips til kjæresten (som du selv kan få glede av!)

Så nærmer det seg jul igjen, og det gjør også det evige dilemmaet:

Hva skal man gi til kjæresten som "har alt"?

Her kommer et par selv-testede tips (som en selv kan få glede av):


Spa opphold


Mange spa-anlegg har "kjæreste-pakke-tilbud", ofte til en veldig bra pris med tanke på alt som er inkludert! (Eks: Farris Spa sin "Tid for kjærlighet" fra 1700 kr/pers, eller Kragerø Spa sin "Tid for Hverandre fra 1850kr/pers i suite)
Weekend tur til en Europeisk storby


Dette har jeg gitt i gave flere ganger til samboeren min, og han har blitt veldig fornøyd hver gang! En bonus er jo at du selv kan velge ut by, hotell og legge opp et løp (slik du selv vil), - og gi reisen i gave som en "pakke" der alt allerede er planlagt og lagt opp! Et godt tips for å få med kjøresten på akkurat det DU vil! Tidligere har jeg gitt bort reise til Roma (fordi jeg så gjerne ville se Colosseum, men har en kjæreste som ikke er så overdrevent interessert i "å se på gamle steinrøyser" (som han selv sier)), og en reise til Barcelona (fordi jeg selv hadde vært der tidligere og besøkt LaSagrada Familia, og ville så gjerne vise han dette praktverket).  Så alt i alt handler det om å gi bort opplevelser man selv ville ha fått; til en man helst vil dele de med.
Tips: Bestill fly og hotell hver for seg, - ikke la deg lokke av de ferdige "storby-pakkene" reisearrangørene tilbyr (de er ofte unødvendig dyre i forhold). Og Ryanair flyr latterlig billig til de fleste storbyer i Europa! (Nevner bare en kompis som fløy til Barcelona for 19 kr t/r for to år siden (!!!))


Billetter til fotballkamp

Dette kan umulig slå feil (så lenge han er fotballfrelst, - som jeg tør å påstå de aller fleste gutter er til en viss grad)! Men for oss jenter (mange av oss iallfall, inkludert undertegnede) så står ikke 90 minutter med fotball (med høy risiko for ytterligere tilleggsminutter og i ytterste krisetilfeller: ekstraomganger!) høyest på ønskelisten... Men husk at dette er en gave til han! (Og hvis du velger å legge fotballturen til Manchester eller en annen storby i England så er shoppingmulighetene såpass bra at det er vel verdt de 90 minuttene...! Og enda en bonus: det finnes mange kjekke fotballspillere man med glede kan bruke 90 minutter på, så velg lag med omhu :) 

#julegavetips #jul #tips #julegaver #inspirasjon #kjærestegave #kjærestetur #reise #spa #velvære #opplevelser #hverdag #blogg #gavetips #side2 #theiword

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar