torsdag 27. november 2014

Hjemmelagde knekkebrød med linfrø

Supersunt, supergodt og superenkelt!

Hjemmelagde knekkebrød smaker like godt til frokost, lunsj eller kveldsmat! Smør på Philadelphia og  strø over gressløk, eller kutt opp en avocado og smør over med salt og pepper!
 






Til ca 50 knekkebrød trenger du:
2 dl lettkokte havgregryn
2 dl havrekli
2dl sesamfrø
2dl solsikkefrø
2 dl sammalt (grov) hvetemel
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
2 ts salt
7 dl vann
 
Tilsett evnt 60 g tranbær, 60 g rosiner og 2 ss agavesirup dersom du ønsker en litt søtere variant!
 
This is what you do:
Sett steikeovnen på 175 grader.
Bland alt sammen i en bolle, la røren få «sette seg» i ca. 10 minutter.
Smør røren ut over 3 stekebrett dekket med bakepapir. Bruk en stekespade og fordel jevnt utover brettene med en tykkelse på ca 0,5 cm.
Stek i ca 10 minutter, før du tar brettene ut og skjærer opp i passe knekkebrød-biter
Sett tilbake i ovnen og stek i 30 min
 
La knekkebrødene hvile en stund, - og spis!
 

TIPS : Pakk knekkebrødene inn i cellofanposer og gi bort i vertinnegave!

#knekkebrød #baking #sunn #sunt #hjemmelagdeknekkebrød #hverdag #blogg #luksus #kos #lunsj #frokost #kveldsmat #brød #hjemmelaget #side2 #gavetips #gave #inspirasjon #sunnlivsstil #helse #livsstil #trening #fullkorn #lchf
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar