lørdag 11. oktober 2014

Ikke kast boksen....! Del 1

Emballasje fra matvarer krever frekt mye volum i de tusenvis av søppelposene som finner veien ut av norske hjem daglig. I tillegg kjøper vi oppbevaringsbokser, esker og glass i dyre interiørbutikker til oppbevaring av alt mulig nips og naps. Samtidig som akkurat dette forsvinner over dørstokken forkledd som søppel...

Dette er det første av flere innlegg som kommer til å ta et oppgjør med denne trenden. Forhåpentligvis kan flere bli bevisst på eller inspirert til (eller forhåpentligvis begge deler samtidig) å tenke to ganger før syltetøyglasset , hermetikkboksen eller plastboksen går i søpla, - og før du handler inn dyre oppbevaringsløsninger fra fancy interiørbutikker.

(Hvis du er en av de som sorterer søpla di (les: glass, plast o.l) så håper jeg selvfølgelig du fortsetter med det, - mener jo ikke at du skal ta vare på ALL søppel heller). Budskapet her er enkelt og greit at vi kanskje ikke trenger å kjøpe nytt alltid til alt mulig, men å heller bremse litt ned og se potensialet i andre muligheter. Kanskje ligger nettopp dette potensialet et sted i søppeldunken allerede, kanskje kommer dette innlegget tidsnok til å ennå redde noen syltetøyglass fra samme skjebne.

(P.S. Positivt for lommeboken er det også!)

(inpirasjonsbilde lånt fra pinterest); white life photograpfy)

Følg med; Del 2 kommer i neste innlegg!


Old stuff. New use. Happy environment.



#reuse #redesign #upcycle #gjenbruk #sustainabledesign #interior #interiør #inspiration #homedecor #villahov

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar