fredag 24. oktober 2014

Det store tapetvalget er tatt!


 Et viktig valg er tatt! Tapet for trappen er nå valgt, bestilt og mottatt. Seks ukers jakt etter det perfektet tapetet er nå avsluttet. Tok ca to uker å bestemme seg for "bjørke-motiv", og fire uker å fine det perfekte "bjørke-motivet"... Det utvalgte var (selvfølgelig) ikke å oppdrive her til lands  (believe me, I tried!), men måtte bestilles fra England.

Veggen som skal tapetseres er del av et åpent trapperom, og måler over 5 meter på det høyeste, så det var derfor viktig å velge et tapet med vertikalt mønster for å forsterke den høye takhøyden og romfølelsen. Har selv sansen for den nordiske, lune og naturlige interiørstilen, - og synes dette tapetet passet perfekt inn med resten av interiøret her i huset (som stort sett går i hvitt, grått og naturlige lyse trematerialer)!

Veldig spent på hvordan det blir på veggen (og hvilke utfordringer man møter når man skal tapetsere en 5 meter høy vegg...!)

Følg med!


Den utvalgte veggen....


Det utvalgte tapetet ...
 
 

Tips til de som velger å bestille tapet fra utlandet;
 
- Husk grensen på 200 NOK for tollpliktige varer (DVS toll/avgiftsfritt for varer under 200 NOK)
 
- Da tapetruller veier en del, vær forberedt på høye fraktkostnader (og undersøk om tapetet du har valgt er mulig å bestille i Norge før du bestiller fra utlandet!)
 
- Hvis du bestiller i to omganger (pga toll/vekt), så forsikre deg om at du får tapet med samme BATCH-NUMMER (produksjonsnummer) i begge forsendelsene! Fargenyansene i tapetet kan variere noe (faktisk ganske mye, fikk jeg erfare!), fra batch til batch!
 
#tapet #inspirasjon #oppussing #interiør #bjørketre #bjørk #trapp #gang #stue #mitthjem #hverdag #blogg #nytthus #villahov #birchtree #wallpaper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar