Hjemmelagde knekkebrød smaker like godt til frokost, lunsj
eller kveldsmat! Smør på Philadelphia og strø over gressløk, eller kutt opp en avocado
og smør over med salt og pepper!
Til ca 50 knekkebrød trenger du:
2 dl lettkokte havgregryn
2 dl havrekli
2dl sesamfrø
2dl solsikkefrø
2 dl
sammalt (grov) hvetemel
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
2 ts salt
7 dl vann
Tilsett evnt 60 g tranbær, 60 g rosiner og 2 ss
agavesirup dersom du ønsker en litt søtere variant!
This is
what you do:
Sett
steikeovnen på 175 grader.
Bland
alt sammen i en bolle, la røren få «sette seg» i ca. 10 minutter.
Smør
røren ut over 3 stekebrett dekket med bakepapir. Bruk en stekespade og fordel
jevnt utover brettene med en tykkelse på ca 0,5 cm.
Stek
i ca 10 minutter, før du tar brettene ut og skjærer opp i passe
knekkebrød-biter
Sett
tilbake i ovnen og stek i 30 min
La knekkebrødene hvile en stund, - og spis!
TIPS : Pakk knekkebrødene inn i cellofanposer og gi bort i vertinnegave!
#knekkebrød #baking #sunn #sunt #hjemmelagdeknekkebrød #hverdag #blogg #luksus #kos #lunsj #frokost #kveldsmat #brød #hjemmelaget #side2 #gavetips #gave #inspirasjon #sunnlivsstil #helse #livsstil #trening #fullkorn #lchf
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar