tirsdag 17. mars 2015

Tapastips #1: Baconsurrede Dadler

Jeg skrev tidligere denne uken et innlegg om Tapas, og hvor genialt det er når man har bedt inn til fest eller jentekveld, - da tapasrettene kan lages litt og litt gjennom hele dagen,- uten å låse seg fast til kjøkkenet de siste tre timene før gjestene kommer!

Så her kommer første tips i tapas-rekken: Baconsurrede Dadler!

Dette er superenkelt:
Beregn ca 7-10 dadler per person (det skal jo tross alt serveres mye annet godt sammen med denne retten, så gjestene skal jo ikke spise seg mette på EN ting:)

Kjøp inn:
- Dadler (uten stein!)
- Ferdigskivet bacon, og kutt hver strimmel i to. Det går en halv strimmel per daddel!
- Tannpirkere av tre
- Evnt oliven til pynt


Fremgangsmåte:
Surr en halv baconstrimmel rundt hver daddel og fest den med tannpirker! Fordel utover stekebrett dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 10 min (eller til baconet er gyllent, - men IKKE sprøstekt!)

Sprett champagnen!

#mat #tapas #sunn #sunnmat #sunt #livsstil #suntsnacks #italiensk #oppskrift #kos #gjest #fest #selskap #vertinne #hverdag #luksus #blogg #inspirasjon #tips #kveldskos

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar